miercuri, aprilie 24, 2024

Incredibil, dar adevărat! Vedetele pe care tot globul le cunoaște, dar care urăsc Crăciunul

Must Read

Deși Crăciunul este preferatul multor oameni, atât copii cât și adulți, există și anumite persoane care detestă sărbătorile de iarnă. Acesta este și cazul unor celebrități, scrie Click.ro, care nu suportă să audă de magia și spiritul festiv, pe care fanii le-au numit Grinch, celebrul personaj fictiv care a furat Crăciunul. Având în vedere aceste lucruri, oare mai vine Moșul pe la ele?

Vedete care detestă Crăciunul. Miley Cyrus se simte singură

Miley Cyrus (31 de ani) a dezvăluit în urmă cu ceva timp că sărbătorile de iarnă o deprimă. Ea și-a asigurat fanii care urăsc Crăciunul că nu sunt singuri și că ea este alături de ei. Mai mult, vedeta a lansat și o melodie în 2019, numită „Cântec trist de Crăciun”. „Este o piesă despre cum nu m-am simțit iubită, în pragul sărbătorilor. Chiar și într-o casă plină cu prieteni și familie, tot m-am simțit singură la acea vreme. Am vrut ca acest cântec să ajungă la ceilalți oameni care se simt la fel ca mine”, a explicat cântăreața, în urmă cu ceva timp.

Lady Gaga, lovită la un concert de o jucărie Moș Crăciun

Lady Gaga (37 de ani) nu este nici ea fan Crăciun! „Urăsc sărbătorile. Sunt singură și tristă”, a explicat ea, în urmă cu mai mulți ani, potrivit US Magazine. Mai mult, la un concert susținut de artistă în anul 2010, a fost lovită de o jucărie în formă de Moș Crăciun, aruncată de un fan pe scenă. Se pare că de acolo a rămas cu sechele.

Hugh Grant pleacă în țările musulmane, de Crăciun

Hugh Grant (63 de ani) a dezvăluit că în ultimele decenii, el și tatăl lui, James Grant (94 de ani), pleacă în vacanță într-o țară musulmană, pe perioada sărbătorilor de iarnă. Amândoi urâm Crăciunul la fel de tare, a mărturisit starul din „Patru nunți și o înmormântare”, în 2009. Acest lucru este oarecum ironic, având în vedere că Hugh a jucat într-unul din cele mai faimoase filme de Crăciun, „Love Actually”.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img