vineri, aprilie 26, 2024

Cântăreața Feli, dezvăluiri despre despărțirea de tatăl fiicei sale! „La mine s-a declanșat când eram însărcinată”

Must Read

În urmă cu aproape un an, Feli Donose a anunțat că s-a despărțit de tatăl fetiței sale. La momentul respectiv, artista a preferat să nu facă prea multe dezvăluiri, spunând că este mai bine să meargă pe drumuri separate și că a rămas în relații bune cu fostul iubit, de dragul fiicei lor.

La finalul lunii decembrie a anului trecut, Feli Donose a anunțat că ea și iubitul ei nu mai formează un cuplu și că este pregătită pentru un nou capitol în viața ei. Artista a fost discretă atunci când a venit vorba de viața personală, dar de curând a făcut mărturisiri despre momentul în care a ales să pună punct relației cu tatăl fetiței sale, Cătălin.

Feli Donose, mărturisiri la un aproape un an de când s-a despărțit de Cătălin

Artista spune că a suferit atunci când și-a dat seama că relația dintre ea și Cătălin nu va funcționa și că a realizat că este mai bine să meargă pe drumuri separate, de dragul fiicei lor. Feli Donose a mărturisit că nu a renunțat la ideea de a adopta un copil, mai ales că i-a fost frică să aducă pe lume un copil. Tot de venirea pe lume a fiicei sale sunt legate și episoadele de anxietate, cu care s-a confruntat pe când era însărcinată.

Anxietatea e pe bune, nu e glumă. La mine s-a declanșat când eram însărcinată cu Nora Luna și am avut prima contracție pe scenă. Mie îmi era frică să nasc un copil, eu am vrut să adopt. Încă nu am renunțat și la această ideea, știu că la momentul potrivit voi adopta și un copil. Sunt o plângăcioasă, eu m-am despărțit de iubiți pentru că sunt plângăcioască”, a mărturisit Feli Donose, pe Instagram.

Mai multe, AICI.

 

SourceSpyNews
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img