duminică, aprilie 21, 2024

DNA, bun doar dacă nu se ia de USR. Nicușor Dan face declarații controversate

Must Read

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, vineri, că va lua măsuri dacă se vor găsi vinovaţi în urma anchetei desfăşurate de către DNA la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti. În trecut, pe când era lider al USR, Nicușor Dan cerea demisii pe bandă rulantă pentru orice lider politic care era anchetat de către DNA, informează Agerpres.

Întrebat dacă ia în calcul o suspendare din funcţie a directoarei generale a ASSMB, Oana Sivache, primarul general a precizat că aşteaptă rezultatul anchetei DNA.

E foarte bine că se anchetează. Orice fel de informaţie suntem disponibili să o dăm. DNA a venit aici, în Primărie, acum doi ani şi a cerut nişte acte de la Direcţia Urbanism. Asta nu înseamnă că eu trebuie să îmi dau demisia. DNA va ancheta şi eventual va găsi nişte vinovaţi. Dar asta nu înseamnă că neapărat directorul instituţiei este vinovat. Să aşteptăm rezultatul anchetelor şi, în măsura în care se confirmă sau există suspiciuni întemeiate, evident că vom lua măsurile care se cuvin. Pentru moment, informaţia oficială este că a fost o anchetă şi s-au ridicat nişte documente„, a explicat Nicuşor Dan, în cadrul unei conferinţe de presă.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img