marți, mai 28, 2024

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Must Read

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei a confirmat pentru HotNews.ro că pensiunea era conectată ilegal la sistemul electric, iar experții susțin că improvizația făcută pentru curentul electric reprezenta un real pericol.

Valentin Stan, jurnalist Digi24:Ferma Dacilor” primea curent electric de la o stație care fusese avizată pentru alimentarea unei singure locuințe. Patronii ar fi racordat întreaga pensiune la această stație în mod ilegal. Un punct care trebuia să alimenteze o singură locuință alimenta întreaga pensiune care avea foarte multe surse de curent. Această improvizație nu ar fi putut niciodată să facă față la consumul real pe care îl avea Ferma Dacilor. Este un răspuns oficial dat de Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie. Patronii ar fi folosit un cablu electric pe o distanță de aproape 650 de metri între stația respectivă și pensiune. Este o infracțiune, conform Codului Penal, și ne-am putea aștepta ca în perioada următoare procurorii să extindă acuzațiile. Din rechizitoriul procurorilor aflăm că în 2016 a fost făcută o plângere penală pe numele patronilor de la Ferma Dacilor. Atunci, Consiliul Județean a trimis o plângere către procurori, anunțau reprezentanții CJ că la Ferma Dacilor se construiește în mod ilegal. Cornel Dinicu, arestat preventiv, a contestat măsura și peste 3 zile va afla verdictul final al judecătorilor, având în vedere că procurorii vor ca el să rămână în spatele gratiilor, deoarece îl consideră un pericol public. El vrea să fie cercetat în stare de libertate.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

EXTERNE – Deschidere istorică: binecuvântarea cuplurilor de același sex prin decizia controversată a Papei Francisc

Într-o hotărâre istorică, Papa Francisc a aprobat oficierea binecuvântărilor pentru cuplurile de același sex în cadrul Bisericii Romano-Catolice. Decizia,...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img