marți, iunie 18, 2024

Emil Rengle vrea să rămână însărcinat! Dansatorul a făcut anunțul despre el și iubitul lui

Must Read

Emil Rengle, câștigătorul marelui premiu de la Românii au talent, în 2018, este din nou foarte îndrăgostit. De câteva luni el formează un cuplu cu Alejandro Fernandez, un tânăr de origine spaniolă care trăiește în Anglia și pe care românii l-au văzut evoluând la „Vocea României”. Rengle a anunțat recent că și-a făcut nu numai planuri de Crăciun și Revelion, dar și de viitor. Intenționează să se căsătorească cu Alejandro și împreună să aibă copii. Dansatorul vrea să fie primul bărbat gravid din România, scrie revista Click.ro

Emil Rengle va petrece sărbătorile acasă, la Alejandro

Câștigătorul de la „Românii au talent” în 2018 și-a făcut deja planuri pentru Crăciun și Revelion. Va petrece sărbătorile de iarnă în Anglia, acolo unde locuiește iubitul lui, Alejandro. Recent el a vorbit deschis despre relația lui cu tânărul de origine spaniolă activ în domeniul afacerilor, în Marea Britanie.

„De Crăciun, mergem la familia lui, în Anglia. O vom vizita pe mama lui spanioloaică, Maria Fernandez, care este o minunăție și care o să ne gătească (…). Noi nu dăm atât de multă importanță serii de Revelion, mai mult medităm, ne punem dorințele pentru 2024, cam ce am vrea să reușim să facem împreună”, a declarat Emil Rengle într-un interviu acordat pentru Star Matinal.

Emil Rengle vrea nuntă și copii

Dansatorul a mărtusrisit că pentru anul viitor are planuri mari. Pe lista de rezoluții pentru 2024 se afla dorința de a-și duce relația cu Alejandro la următorul nivel. Vrea să se căsătorească.

„Da, m-aș căsători cu Alejandro, 100%. Și dacă nu în România, cred că în scurt timp o să avem drepturi așa cum au toți oamenii care se îndrăgostesc și se căsătoresc, să avem și noi aceleași drepturi. Nu avem încotro, decât să acceptăm iubirea și drepturile care vin cu această emoție frumoasă”, a spus Emil Rengle.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img