luni, aprilie 22, 2024

DÂMBOVIȚA – Tragedie în Azilul din Mereni, o bătrână de 88 de ani a murit de frig!

Must Read

O dramă zguduie comunitatea din Mereni, județul Dâmbovița, unde o femeie în vârstă de 88 de ani a pierit într-un mod tragic la azilul local. Decesul survine în urma expunerii prelungite la temperaturi scăzute, iar controversele privind condițiile de îngrijire sunt acum în prim plan.

Bătrâna, internată la azilul construit de primărie și ulterior concesionat unei organizații private, a fost transportată în stare de șoc hipotermic la Spitalul Județean din Târgoviște, unde a încetat din viață. Certificatul medico-legal confirmă că temperatura corporală a femeii era alarmant de scăzută, atingând doar 28 de grade Celsius.

Conducerea azilului a intrat sub atenția publică, cu șeful centrului care exclude responsabilitatea instituției în tragedie. Absent la momentul incidentului, acesta aruncă vina asupra personalului medical, susținând că aceștia ar fi trebuit să ofere ajutor corespunzător.

Organizațiile locale și familiile rezidenților atrag atenția asupra condițiilor deplorabile din azil, subliniind necesitatea unei investigații amănunțite din partea autorităților. Poliția va demara o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale tragediei, iar comunitatea cere măsuri ferme pentru asigurarea siguranței persoanelor vulnerabile.

Axanews 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img