joi, aprilie 25, 2024

Consilierul lui Zelenski: “Rusia va provoca conflicte, crize sociale și proteste în marile orașe din România”

Must Read

Consilierul președintelui ucrainean Mihailo Podoliak a declarat, la Interviurile Digi24.ro, că atunci când există susținere pentru „calea pro-rusă, deschideți ușile către o tragedie în propria casă”. De asemenea, Podoliak a spus că „speculând unele dezbateri interne din România, Rusia va încerca să susțină unele partide pro-ruse, să le finanțeze, să organizeze, în primul rând, o criză socială, să corupă parte din elita politică și să provoace situații conflictuale reciproce pe străzile dintr-o serie de mari orașe”.

Alexandru Rotaru, jurnalist Digi24.ro: Domnule Podoliak, Rusia încearcă să se implice în treburile interne ale țărilor din UE și, implicit în politica internă din România. Într-un sondaj recent se arăta că circa 18% dintre români sunt în acord cu politicile Rusiei. Ce ați dori să transmiteți românilor și chiar oficialilor, căci avem senatori care susțin poziția Rusiei? Ce le spuneți politicienilor de la noi care se uită cu aprobare către Moscova, Rusia și Putin?

Mihailo Podoliak: „Foarte simplu! Când alegeți calea pro-rusă, voi deschideți ușile către o tragedie în propria casă. Veți avea o economie distrusă, veți avea corupția la cote maxime, veți avea o implicare permanentă în procesul politic intern. Veți depinde de energia din Rusia, veți depinde de economia rusă. Veți fi izolați de lume și veți fi umiliți mereu! Nu veți avea nici măcar onoare!

Mai multe, AICI.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img