sâmbătă, aprilie 27, 2024

Vin ninsorile în România! Meteorologii anunță frig, zăpadă și polei în toată țara

Must Read

Un nou episod de iarnă lovește România. Meteorologii anunță frig, ninsori și polei. Temperaturile vor scădea semnificativ din cauza unui val de aer polar care deja a pus stăpânire pe mare parte din țară.

Florinela Georgescu, director de prognoză la Administrația Națională de Meteorologie, a declarat la Digi24 că vineri și sâmbătă se va simți răcirea în special în partea de sud a țării, exact în zonele unde ultimele zile au adus temperaturi mult mai ridicate decât cele normale perioadei.

Vom avea o revenire spre un regim normal al temperaturilor. Azi așteptăm maxime care vor porni de la 1 grad în est și vor ajunge spre 9 grade în sudul Banatului. Deși la nivelul țării temperaturile sunt apropiate de cele normale perioadei, ele sunt cu mult mai coborâte în unele zone. Voi fi ploi în sud, iar la noapte vor fi trecător lapoviță și ninsoare. La munte, local și temporar e posibil să ningă. Sâmbătă, maximele termice nu vor depăși 8 grade, în timp ce noaptea de sâmbătă spre duminică și cea dinspre duminică spre luni vor fi caracterizate prin valori negative în toate regiunile. De luni însă, temperaturile încep iar să crească„, a spus meteorologul.

SourceDigi24
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img