marți, aprilie 23, 2024

BISTRIȚA – NĂSĂUD – Soţi găsiţi morţi în locuinţa lor

Must Read

O tragedie a lovit comunitatea din Corvineşti, Bistrița Năsăud. Doi soţi, în vârstă de 67 de ani și, respectiv, 59 de ani, au fost descoperiți decedaţi în propria locuinţă. 

Autoritățile suspectează o intoxicare cu monoxid de carbon, iar un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost deschis de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Alerta a fost dată sâmbătă după-amiază, când un bărbat a sunat la numărul de urgenţă 112, semnalând că două persoane dintr-un imobil din Corvineşti – comuna Matei, se aflau în stare de inconştienţă. La faţa locului, echipajele de intervenţie au găsit trupurile neînsuflețite ale soţilor.

IPJ a declarat: „Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lechinţa continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, deschis pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.” Necropsiile vor fi efectuate pentru a determina cu exactitate cauzele deceselor.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, echipajele de pompieri au intervenit în caz, existând suspiciuni că decesele au fost cauzate de o intoxicaţie cu monoxid de carbon. Comunitatea locală este profund afectată de această tragedie, iar ancheta continuă pentru a elucida circumstanţele exacte ale acestui eveniment nefericit.

Axanews

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img