duminică, aprilie 28, 2024

MARAMUREȘ – Premieră națională: prima femeie în conducerea unui penitenciar din România este director adjunct la Baia Mare

Must Read

Într-o premieră remarcabilă pentru România, comisar de poliție penitenciară Andreea Dobrițoiu a fost anunțată câștigătoarea concursului pentru funcția de director adjunct al Penitenciarului Baia Mare. 

Cu o carieră solidă și integritate profesională, absolventa Academiei de Poliție „A.I. Cuza” din București, promoția 2010, devine prima femeie din sistemul penitenciar românesc care ocupă această poziție.

Andreea Dobrițoiu, recunoscută pentru excelența sa într-un mediu preponderant masculin, adaugă un titlu prestigios la palmaresul său, confirmându-se ca un reper al profesionalismului și competenței. Preluând responsabilitățile noului său rol cu determinare și pasiune, ea este percepută ca un impuls pozitiv în evoluția sistemului penitenciar local.

Sursă info. 

AxaNews

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img