vineri, mai 3, 2024

NEAMȚ: Descoperire macabră. Administrator de liceu torturat și ucis în propria casă

Must Read

O comunitate din Neamț este zguduită de un eveniment tragic petrecut în satul Cotu Vameş. Un bărbat de 63 de ani, administratorul Colegiului „Petru Poni” din Roman, a fost descoperit legat și torturat în propria casă, mort. Scena înfiorătoare ridică semne de întrebare asupra securității în zonă.

Detalii șocante:

Tragedia a fost adusă la lumină de o femeie care a făcut descoperirea șocantă și a sunat imediat la 112 în dimineața zilei de 6 decembrie. Un bărbat, recidivist recent eliberat din închisoare, ar fi fost călăul care a comis acest act îngrozitor. Victima, administrator la colegiu și grădiniță cu program prelungit, a fost găsită în curtea proprie, legată și supusă unor acte de tortură.

Investigație în curs:

Procurorii criminaliști au preluat cazul, formând o echipă operativă pentru a aduce lumină asupra circumstanțelor crimei. Potrivit autorităților, principalul suspect este un sătean din Cotu Vameş, care, aparent, ajuta victima la treburi gospodărești și avea grijă de animalele sale.

Portretul victimei:

Bărbatul ucis era cunoscut drept un individ muncitor, implicat atât în administrarea colegiului cât și în gestionarea unei grădinițe. Viceprimarul de la Horia a adăugat că acesta era căsătorit și avea un fiu. Vecinii au dezvăluit că presupusul criminal, care l-ar fi ajutat în treburile de zi cu zi, era eliberat recent din închisoare.

Reacții din comunitate:

Viceprimarul a exprimat șocul comunității față de cruzimea crimei, adăugând că toată lumea este afectată de pierderea tragică a administratorului. Ancheta va dezvălui motivele exacte ale crimei și dacă există alți complici implicați.

Axanews 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img