miercuri, mai 1, 2024

BIHOR: Un bărbat de 64 de ani din Nojorid mort într-un teribil accident cu trei mașini

Must Read

Vineri seară, un tragic accident a avut loc la ieșirea din Oradea spre Nojorid, în zona aeroportului. Două autoturisme și-au ciocnit puternic, rezultând o persoană încarcerată și grav rănită, precum și o victimă în stop cardio-respirator care, din păcate, a decedat.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana al județului Bihor a raportat evenimentul, mobilizând prompt echipele de intervenție. În ciuda eforturilor depuse de pompieri și personalul medical, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Nojorid, și-a pierdut viața, relatează Bihoreanul.

Traficul rutier a fost afectat în urma impactului, cu polițiștii rutieri redirecționând vehiculele pe ruta alternativă de pe drumul județean 797, Sântandrei – Inand. Circulația a fost restabilită în jurul orei 20:44, după intervenția autorităților.

Într-o filmare ulterioară, un cititor a evidențiat dificultățile întâmpinate de echipele de intervenție din cauza unei bariere despărțitoare din beton, subliniind impactul negativ asupra rapidității intervențiilor.

Ancheta poliției este în curs pentru a stabili cauzele precise ale accidentului.

Sursă info și foto. 

Axanews

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img