sâmbătă, iulie 27, 2024

BUCUREȘTI: Atenție, informații care vă pot afecta! Tânără însărcinată omorâtă cu drujba de tatăl patroanei ei!

Must Read

Crimă șocantă! O tânără angajată în vârstă de 25 de ani, însărcinată în patru luni, a fost înjunghiată mortal în interiorul unui magazin alimentar din Sectorul 3 al Capitalei. Autorul acestui act barbar, tatăl patroanei sale, în vârstă de 72 de ani, a folosit o drujbă pentru a-i tăia gâtul victimei. Parchetul de pe lângă Tribunalul București a intervenit rapid, anunțând o acțiune penală împotriva agresorului.

„Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București aduce la cunoștința opiniei publice că procurorii au pus în mișcare acțiunea penală împotriva inculpatului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor. În data de 07.12.2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, inculpatul, în vârstă de 72 de ani, a comis acte de violență într-un magazin alimentar din Sectorul 3, provocând multiple plăgi victimei în vârstă de 23 de ani. Prin folosirea unei drujbe, agresorul i-a cauzat mai multe plăgi tăiate în regiunea cervicală, determinând decesul acesteia”, a precizat Parchetul.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore și judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București a fost sesizat cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Tragedia a șocat comunitatea locală, iar autoritățile își intensifică eforturile pentru a face lumină în acest caz cutremurător.

AxaNews 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img