luni, aprilie 29, 2024

ORADEA: Scandal la Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculări Bihor. Procurorii DNA au efectuat descinderi la sediul instituției, ridicând documente și imagini într-un caz de presupuse infracțiuni

Must Read

Într-un spectaculos eveniment desfășurat joi, procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Oradea au efectuat percheziții la sediul Serviciul Permise de Conducere și Înmatriculări Bihor. Suspiciunile de săvârșire a unor infracțiuni planează asupra unor funcționari ai instituției.

Procurorii DNA au fost sprijiniți de ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) în această acțiune de amploare. Perchezițiile au vizat în mod specific existența unor suspiciuni legate de modul în care anumiți funcționari desfășoară activitatea în cadrul Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări.

Serviciul menționat este o componentă a Ministerului Afacerilor Interne și se află sub dublă subordonare. Direcția Generală Permise și Înmatriculări, în cadrul sale, are responsabilitatea de a organiza și controla metodologic activitatea, elaborând norme și proceduri specifice domeniului permiselor și înmatriculărilor.

Instituția Prefectului are rolul de a organiza activitatea curentă, asigurând logistica necesară, precum spațiul de funcționare, dotările și programul de lucru. Este de așteptat ca aceste evenimente să atragă atenția opiniei publice, alimentând speculațiile cu privire la integritatea funcționarilor implicați și la posibile consecințe în sistemul de permise și înmatriculări din Bihor.

Credit foto: Paul Lelea/Bihoreanul

AxaNews

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img