luni, aprilie 22, 2024

BUZĂU – Un tânăr de 27 de ani s-a aruncat în gol după o ceartă cu iubita

Must Read

O dramă cutremură orașul Buzău, unde un tânăr în vârstă de 27 de ani și-a pus capăt zilelor sărind de pe acoperișul unui bloc cu 4 etaje. Evenimentul tragic a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Frăsinet din municipiul Buzău.

Tânărul era din Constanța și se afla în vizită la iubita sa, care se mutase recent în Buzău pentru muncă. Cu toate acestea, o ceartă aprinsă cu iubita a dus la un refuz categoric de a fi primit în casa acesteia.

Scandalul, la care au asistat și vecinii din bloc, a culminat cu gestul tragic al tânărului care s-a aruncat în gol de pe acoperișul blocului. Locatarii, alertați de o bubuitură în mijlocul nopții, au ieșit și l-au găsit fără suflare pe asfalt.

Poliția a intervenit imediat, deschizând un dosar penal pentru a investiga circumstanțele tragicei sinucideri.

„La data de 7 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi aruncat de pe un bloc din municipiul Buzău. În urma evenimentului, bărbatul a decedat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal”, a comunicat IPJ Buzău.

Corpul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la morga Serviciului de Medicină Legală pentru a fi efectuată necropsia, iar familia și comunitatea locală rămân în șoc în fața acestei tragedii devastatoare.

AxaNews 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img