sâmbătă, aprilie 27, 2024

HUNEDOARA – Crimă în Petroșani: doctoriță veterinar ucisă în cabinetul ei de către fostul iubit care a încercat apoi să se sinucidă

Must Read

Tragedie cumplită în municipiul Petroșani, unde o doctoriță veterinar în vârstă de 31 de ani și-a găsit sfârșitul în cabinetul în care lucra. Fostul ei iubit, în vârstă de 30 de ani, a strangulat-o pe femeie până la ultima suflare.

Deși echipele de salvare au intervenit rapid și au încercat minute în șir să o resusciteze, medicii nu au reușit să o aducă înapoi la viață.

Într-o încercare sinistră de a-și pune capăt vieții, agresorul s-a întors acasă și a încercat să-și ia viața. Cu un cuțit în mână și gazele deschise, a încercat să-și pună capăt zilelor. Cu toate acestea, planul său a eșuat, iar rana la inimă a fost doar superficială. Acum, bărbatul se află sub supravegherea atentă a personalului medical în spital.

În urma acestui incident tragic, autoritățile au luat măsuri imediate, plasând bărbatul în custodia poliției. În prezent, el este cercetat pentru crimă, iar comunitatea locală este șocată de evenimentul tragic.

AxaNews

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img