luni, aprilie 22, 2024

HUNEDOARA – Tragedie în Valea Jiului! Două adolescente de 15 ani s-au sinucis aruncându-se în gol

Must Read

Sâmbătă după-amiaza, un eveniment tragic a zguduit comunitatea din Valea Jiului, unde două fete în vârstă de 15 ani au pierit în urma unei căderi de la o înălțime de aproximativ 20 de metri. Într-un gest cutremurător, una dintre ele și-a sunat mama pentru a-i anunța intenția de a recurge la un gest sinucigaș.

Alerta a fost declanșată de o mamă din Uricani, care a primit un apel telefonic tulburător de la fiica sa, situată în zona „la ruine” din Lupeni. Polițiștii din Lupeni și echipele medicale au intervenit rapid în zona unei foste fabrici, unde au găsit trupurile celor două minore, ambele cu vârsta de 15 ani, din Uricani.

Trista constatare a fost făcută de personalul medical, care a declarat decesul uneia dintre adolescente, în timp ce pentru cealaltă au fost efectuate manevre de resuscitare, fără succes.

Autoritățile locale au demarat o anchetă pentru a elucida motivele și circumstanțele care au condus la acest tragic eveniment. Dosarul penal a fost deschis și este în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Axanews 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img