luni, aprilie 22, 2024

SIBIU: Incident șocant la Academia Forțelor Terestre

Must Read

Un caz șocant s-a petrecut în incinta Academiei Forțelor Terestre din Sibiu. Un student miliar a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de colegul său de cameră. Incidentul tragic a avut loc în urma unei dispute aparent banale petrecute în sala de mese a unității militare.

Potrivit informațiilor prezentate de Știrile Pro TV, conflictul a început cu un gest aparent nevinovat: agresorul ar fi încercat să-i ia camaradului său tresele de pe uniformă, generând astfel un schimb de replici tensionat. Cu toate că ceilalți studenți au reușit să potolească inițial disputa, aceasta a repornit ulterior în dormitorul lor.

În urma altercației, studentul agresat a suferit răni la un picior și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Norocul a făcut ca starea sa să nu fie critică, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Autoritățile au anunțat că agresorul va fi supus investigațiilor Parchetului Militar, fiind posibil să fie exmatriculat și să suporte consecințele legale ale acțiunilor sale.

Evenimentul tragic ridică semne de întrebare cu privire la climatul intern al Academiei Forțelor Terestre și ridică preocupări cu privire la disciplina și siguranța în cadrul instituției de învățământ militar.

Sursă foto.

Axanews

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img