marți, aprilie 23, 2024

Drăgușin ar putea prinde transferul VIEȚII pentru un fotbalist român! Tottenham nu e cel mai mare club care îl vrea cu disperare pe fotbalistul lui Genoa

Must Read

Internaționalul român Radu Drăgușin este la un pas de transferul de la Genoa. Tottenham pare că se află în pole-position pentru semnătura fundașului, însă Florin Manea, agentul lui Drăgușin, susține că sunt și alte echipe, chiar mai importante decât gruparea londoneză, care sunt interesate de fotbalist.

Florin Manea: ”Poate dacă era croat, valora și el 80 de milioane de euro”

Manea consideră că, în cazul în care se năștea într-o țară mai bine văzută pe plan fotbalistic în Vestul Europei, Radu Drăgușin ar fi putut fi protagonistul unui transfer-record. Astfel, suma în schimbul căreia se va despărți de Genoa va fi de aproximativ 30 de milioane de euro, scrie DigiSport.ro

Eu sunt la Genova, mai devreme m-am întâlnit cu el (n.r. Drăgușin), l-am încurajat înaintea meciului cu Juventus, fosta lui echipă. Toată lumea fotbalului mondial este la meci, toți au venit pentru el.

Nu știu dacă pot să zic că este iminent transferul, dar este un interes mare. Au recunoscut cei de la Tottenham. Am purtat o discuție cu cei de la Tottenham, mi-au spus că sunt interesați de el. Vor fi și ei la meci în această seară. De aici până la transfer sunt mulți factori, dar e important că sunt cluburi mari care-l vor.

Mai sunt câteva cluburi din Germania, câteva din Premier League. De aici până să spui că transferul este iminent… Nu știu, pare. Din punctul meu de vedere, e departe. Sunt mulți alți factori care trebuie să se rezolve.

Nu (n.r. Tottenham nu e cel mai mare club care-l curtează?). Nu, Bayern, nu, ar fi frumos. El este un foarte echilibrat, nu se gândește așa mult la transfer, se gândește la ce are de făcut cu Genoa. Îl ambiționează discuțiile, nu-l afectează lucrurile astea, îl motivează. El este foarte relaxat.

Nu mi-a dat niciun mesaj, chiar dacă știa că am multe întâlniri, să mă întrebe cum a fost. Râdea de mine, că sunt ocupat, ‘Din cauza ta sunt ocupat’. Sperăm să fie ceva important iarna asta și să putem spune că avem un nou român într-un campionat de top. Există o variantă și din Italia, dar nu cred. Eu cred că dacă se va realiza ceva, va fi din Premier League.

Ăla e prețul corect, am spus mereu, în jur de 25-30 de milioane. Poate par lipsit de modestie, dar eu cred că e un preț corect. El are valoare mai mare decât prețul ăsta, dar, din păcate, e român. Poate dacă era croat, valora și el 80 de milioane.

Mă uitam la lista celor de la Tottenham, cu jucători de la Everton, mai era unul de la Crystal Palace, cu sume mai mari decât el, dar eu îl văd pe Radu mai buni decât ei. Normal, pot fi acuzat de subiectivism”, a spus Manea, la emisiunea Liga Digisport.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img