vineri, mai 3, 2024

CLUJ – Incendiu la depozitul Auchan/Iulius Mall. Clienții au fost evacuați de urgență

Must Read

Un impresionant efort de stingere a fost pus în aplicare sâmbătă seară în Cluj-Napoca. Un incendiu s-a declanșat în curtea interioară a unui centru comercial, la depozitul unui supermarket. 

Clienții au fost evacuați în siguranță. Flăcările au fost rapid localizate de echipajele de intervenție ale pompierilor de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca.

Chiar dacă pericolul de extindere a fost eliminat, situația a impus o evacuare preventivă. Asta deoarece fumul persistă în parcajele și spațiile complexului comercial. ISU Cluj a emis recomandarea conform căreia clienții să părăsească în ordine obiectivul, luând în considerare infiltrările de fum.

Pompierii au acționat cu determinare, folosind patru autospeciale de stins incendii pentru a controla și elimina flăcările ce au afectat diverse materiale depozitate în curtea interioară, locul de preluare a mărfurilor.

Până în prezent, nu s-au înregistrat solicitări pentru asistență medicală, în ciuda gravității situației. Autoritățile monitorizează îndeaproape evoluția situației și iau măsuri pentru asigurarea securității în zona afectată.

Sursă foto: Clujust.

Axanews 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img
Latest News

Noi informații halucinante: Ferma Dacilor era conectată ilegal la sistemul electric

Patronii de la Ferma Dacilor se pot confrunta cu multiple acuzații, după ce Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img